DIN HÅRPLEIERUTINE

Freedom to Choose

En god hårpleierutine består av gode rense og pleieprodukter samt stylingprodukter tilpasset ditt hår


Rens:
En god shampo er viktig for å få renset godt opp i hår og hodebunn. Gjør alltid to shamponeringer når du vasker håret. Dette er nødvendig for å få renset håret ordentlig.

Pleie:
Etter vask anbefaler vi at du bruker en balsam som lukker skjellagene i håret ditt og tilfører pleie. Håret blir mykere, blankere og mer kambart.

En god hårkur gir håret ditt den ekstra pleien det trenger, vi anbefaler at du tar en dyptvirkende kur i salong hver 4 - 8 uke og i tillegg vedlikeholder hjemme ved å ta en kur tilpasset ditt hår en gang i uken.

Beskyttelse:
Et leave in produkt i håndkletørt hår, gir god beskyttelse til håret. Her er det store forskjeller i hvilket produkt som er riktig for ditt hår. Vi har produkter som tilfører ekstra pleie, beskytter håret mot varme fra rettetang eller føner og som beskytter mot uv – stråler mm..


Om du ønsker å vite hvilke produkter håret og hodebunnen din trenger så hjelper vi deg gjerne med det. Kom innom en av våre salonger eller bestill en time hos oss. Bestiller du en Standard eller Premium klipp pakke er hår og hodebunnsanalyse inkludert i pakken din.

Bestill din time her!


Hilsen fra alle oss i Föhn Hairstudio.