Hvordan velger jeg klipp?

Föhn Hairstudio gir deg Freedom to choose! Det vil du raskt oppleve gjennom vårt unike konsept for klipp, hvor du velger den klippen som passer deg best, enten du shopper frisørtjenester etter trend, velværeinnhold eller lommebok.

Ønsker du mest mulig velvære hos frisøren eller en trendy eller teknisk frisyre er Premium klippen du bør sikte deg inn på. Der skjuler det seg blant annet ekstra hodebunnsmassasje, föhning/retting/krølling om du ønsker det, K-water treatment som gjør underverker for håret til både gutta krutt og damene med mer. Er du opptatt av gode opplevelser og er nøye med sveisen, men ikke har behov for det ekstra som ligger i en Premium klipp så kan en Standard klipp passe deg fint. Her får du også hodebunnsmassasje, riktig nok halvparten av hva du får i en Premium klipp, men likevel meget godt. Hodebunnsmassasje er både deilig og veldig sunt for hår og hodebunn. Hodebunnsmassasje kan du også lese mer om her. Er du mer fokusert på at det skal gå raskt og effektivt, og mindre opptatt av å få litt «kjærlighet» ut av frisørbesøket, kan Quick Fix være et alternativ for deg. Her må man ta med i beregningen at frisøren har noe kortere tid og at ting vil skje litt mer tidseffektivt. Er du en som ikke har behov for noe ekstra utover en kjapp klipp og gjerne er innom frisøren annenhver uke finnes også alternativet No Extras. Denne klippen egner seg mest for barn og veldig enkle klipper og man må huske å komme med nyvasket hår, helt fritt for styling.

Er det på tide å unne seg noe ekstra? Eller skal du gi en gave til en du er glad i? Da er Me Time behandlingen du er ute etter. Me Time er en totalopplevelse hos frisøren på 90 minutter som inneholder vår beste klipp, spesialkur, 15 minutters hodebunnsmassasje, form og farge av bryn (eller trim av skjegg for herrene), retting, föhning eller krølling av håret med mer. Med i pakken følger også 3 valgfrie fullsize pleie eller stylingprodukter, samt servering av frukt og juice.

Kan det stemme at jeg kan få Balayage, Ombre, Ecaille og andre fargebehandlinger til samme pris som en stripebehandling?

Jepp. Freedom to choose handler om at du skal få valgmuligheter og at de er tilgjengelig for deg som kunde. Det vil du også raskt kjenne igjen i vårt helt unike konsept for farge, hvor du kan velge mellom et hav av alternativer, til en og samme pris for deg! Ønsker du en stripebehandling denne gangen også? Ingenting galt med flotte striper, men vi vet at prisen ofte stopper mange for å ta mer avanserte og freshe fargevalg. Kanskje du denne gangen kunne tenke deg å gå for en trendy og lekker Balayage? Kanskje har du lenge vært på tankene å gjøre noe litt mer spennende, men prisen blir raskt høy og uoversiktlig? Hos oss velger du din lengde på håret og finner din pris på få sekunder. Så enkelt. Har du hår som hviler på skuldrene eller er lengre er Long riktig pakke for deg. Kan du legge håret bak ørene, men det hviler ikke på skuldrene så er Medium Length riktig alternativ. Har du hår som er for kort til å legges bak ørene er Short pakken du skal velge.

Har Ö noe navn?

Så absolutt! Föhnar er et kjært medlem av Föhn familien og vi er svært glad i ham. Han er med oss i tykt og tynt, byr på mye glede og er en omtenksom og leken type. Föhnar liker godt komplimenter, men tåler også konstruktiv kritikk.

Dagpriskalender

Har du sett vår algoritmebaserte Dagpriskalender? Den gir deg muligheten til å gjøre et kupp på vår Standard klipp. For de som har anledning til å ta en time på kort varsel og ikke er avhengig av å ha sin faste frisør er dette veldig spennende. Det gjelder kun hverdager og klipp med oppstart senest kl 14.00, men er du heldig kan du få en kvalitetsklipp til en veldig god pris, helt ned til kr. 399,-. Du reserverer prisen og bestiller timen på nett, mottar en sms og viser denne når du kommer til din time. Voilà, du har gjort et kupp! Dagpriskalenderen finner du her. Ønsker du isteden en Premium klipp kan du likevel få dette og betaler da mellomlegget mellom ordinær pris på Standard og opp til pakken du velger. Etter du har reservert pris i Dagpriskalenderen og skal bestille time, bestiller du bare den timen du ønsker. Så enkelt.

Alltid Fornøyd Garanti

Som kunde hos Föhn er gode opplevelser i fokus. Skulle du ikke være fornøyd med din time trenger du ikke å forklare deg for hverken frisør eller avdelingsleder. Du fyller enkelt og greit inn vårt skjema for Alltid Fornøyd Garanti, så sørger vi for at du får en ny kostnadsfri time innen 48 timer. Her kan du lese mer om garantien og finne garanti-skjemaet

Föhn Reward - bonusprogram

Melder du deg inn i vårt reward program mottar du cashpoints hver gang du tar en behandling hos oss! Poengene kan du bruke til å handle produkter og varer hos oss, meld deg inn så du ikke går glipp av dine poeng! Du får forskjellige reward poeng på forskjellige behandlinger, på enkelte behandlinger får du tilbake helt opp til 5% av hva behandlingen koster i cashpoints!

Kvalitetsfrisører og unikt konsept hånd i hånd

Föhn er et unikt og revolusjonerende konsept som går hånd i hånd med kvalitet og gode frisøropplevelser og vi har en sterk kjærlighet til faget. Derfor er alle våre frisører fagutdannet og vi arbeider kontinuerlig med å være oppdatert på nye trender og teknikker for å videreutvikle oss selv for å gi deg som kunde de beste opplevelsene.

Freedom to choose

Vi er alle unike individer med egne ønsker og egne behov.

Hos Föhn Hairstudio tar vi vare på individualisten i deg og sørger for at du får valgmuligheter som gjør at din klipp og farge passer deg, enten du i dag ønsker å velge etter trend, velvære- innhold eller lommebok. Vi ønsker alle kvalitet fra øverste hylle, men hva som skal stå i hyllen, det skal være opp til deg.

Uansett hvordan du velger din klipp står en kvalitetsfrisør klar for å gi deg det du ønsker og behandle deg som det individet du er.

Visjon og verdier

Föhn Hairstudio skal gi kundene friheten til selv å påvirke hva deres frisørtimer skal inneholde, og hva den skal koste.

På den måten skal Föhn være det innlysende valget, uavhengig om du shopper frisørtjenester etter trend, velvære eller lommebok.

Våre verdier er en viktig retningssnor for oss i alle veivalg og er med oss i både små og store avgjørelser. Det er viktig for oss at de rundt oss har det bra, både ansatte, kunder og forretningsforbindelser og våre verdier er et godt fundament i vår bedriftskultur. Vår virksomhet er leken, nyskapende og omsorgsfull og det håper vi du både legger merke til og setter pris på.

Historien

Over 35 år med historie har formet oss til hva vi er i dag.

I 1985 åpnet ett av Norges største kjøpesentre, Strømmen Storsenter, dørene og våre røtter ble plantet for første gang. I over 35 år har historien formet oss fra vårt drop-in konsept på 80- og 90- tallet til å bli en av Norges ledende aktører innen kvalitetsopplevelser i frisørfaget med over 80 000 årlige kundebesøk fra 2000- tallet og utover. Den dag i dag ligger vår eldste salong i de samme lokalene hvor våre første kunder satte seg i stolen i 1985. Der, som i resten av kjeden, arbeider alle i Föhn familien hardt for å gi våre kunder det beste frisørfaget har å by på, ta vare på individualisten i deg og sørge for at du får valgmuligheter du ikke får andre steder.

Nå i 2020 revolusjonerer vi frisørbransjen med vårt nye brand og konsept; Föhn Hairstudio.