HVORDAN FÅ FANTASTISK SOMMERHÅR?

sommer frisyre hår

Det er sommer dette har vi ventet på. Sol og ferie, deilige late dager i sola, eller aktive dager ute. Sol blir det forhåpentligvis uansett, om du skal være her i Norge eller om du reiser til utlandet dette sommeren.

Når man er ute enten det er i byen eller på stranda er det viktig å beskytte seg mot sola. Ofte er man flink til å bruke solkrem på kroppen, men ikke fullt så flink til å beskytte håret. Håret blir fort tørt, skadet og brusete når man er ute om sommeren, da er det viktig å bruke riktige produkter.

Bruk en god shampo som renser godt og en conditioner som gir mye fuktighet og pleie samt uv beskyttelse til håret ditt. Leave-in produkter som beskytter mot uv-strålene er også lurt å ha, samt en god hårkur. Vi kan også anbefale en av våre fantastiske salong kurer som vi tilpasser til ditt hår. Kom innom en av våre salonger så hjelper vi deg å finne riktig produkter til håret ditt.

Stylig med uv-beskyttelse:

Lyst til å se fantastisk ut på stranda samtidig som håret blir beskyttet mot sola? Da kan vi anbefale deg solserien fra Bamboo Beach. Med disse produktene kan du beskytte og pleie håret samtidig som du styler det. Alle produktene har ekstra UV beskyttelse.

Bamboo Beach hår produkter

Ocean summer waves er en teksturspray som gir deg et sexy ”rett fra stranda” hår.
Summer shine spray gir håret ditt fantastisk glans.
Summer sun recovery spray er en leave in conditioner som gir masse næring og fukt til håret ditt, den føles lett i håret og lukter kjempegodt.
BB beach balm for hair er en stylingkrem med lett hold og frisk sommerlig lukt, perfekt for strandbagen.
1 minute recovery masque er en nærende after sun maske som gir håret uv beskyttelse, pleier solskadet hår og gjør det mykt og blankt på bare 1 minutt.

Disse produktene er uten parabener og sulfater, de kan kjøpes i alle våre salonger.

Etter ferien eller i løpet av sommeren vil man kanskje oppleve at håret får varmere toner fordi sola har lysnet på fargen. Da kan det være lurt å ta en minicolorasjon eller en glossing på lengdene for å få en kaldere tone på det. Eller en rosè eller beige tone om du ønsker det. Våre frisører hjelper deg med å finne en tone som passer deg og håret ditt.

Bestill din time her!

Varme sommerhilsner fra oss i Föhn