HEI OG GODT NYTT ÅR!

Alltid Fornøyd Garanti

Nå har vi lagt bak oss en herlig hektisk desember og vi er klare for å ta imot våre fantastiske kunder. Vi elsker jobben vår og vi gleder oss til å skape fantastiske frisøropplevelser sammen med deg! Hvilken frisyre vil du møte 2017 med?


I fjor lanserte vi i Föhn Alltid Fornøyd Garanti. Vi har et stort ønske om at alle våre kunder skal være fornøyde når de har vært hos oss. Vi er veldig stolte av faget vårt og vi bryr oss mye om våre kunder. Vårt mål er at det skal være enkelt og at det skal føles trygt å si ifra dersom det skulle være noe du som kunde ikke er fornøyd med. Derfor lanserte vi Alltid Fornøyd Garantien.


Vi har fått utrolig mange gode tilbakemeldinger og kundene er superfornøyde. Vi er veldig stolte av å kunne tilby alle våre kunder denne garantien, er du fornøyd - er vi fornøyd. Alltid Fornøyd Garantien får du alltid hos oss i Föhn, les mer om garantien her


Nå i januar er det deilig å senke skuldrene litt etter den hektiske julemåneden. Kom gjerne inn om en av våre salonger å ta en deilig avslappende hodebunnsmassasje, med en kur som fukter og nærer håret. Det fortjener du :-)

Du kan bestille din time her!


Hilsen oss i Föhn