HVORDAN ER DIN HÅRPLEIERUTINE?

Skreddersydd hårkur

For å få glansfullt, sunt og sterkt hår er det viktig å bruke riktige produkter hjemme. Hvilke produkter som er riktig for deg kommer an på hva håret ditt har vært igjennom den siste tiden og hvilken hårtype du har. Vi hjelper deg gjerne med å finne de beste produktene for deg og ditt hår.

En god hårpleierutine består av gode rense og pleieprodukter samt stylingprodukter tilpasset ditt hår.

Din hårpleierutine:

Rens:

Start med en god shampo, det er viktig for å få renset godt opp i hår og hodebunn. Gjør alltid to shamponeringer når du vasker håret. Dette er nødvendig for å få renset håret ordentlig.


Pleie:

Etter vask anbefaler vi at du bruker en balsam som lukker skjellagene i håret ditt og tilfører pleie. Håret blir mykere, blankere og mer kambart.

En god hårkur gir håret ditt den ekstra pleien det trenger, vi anbefaler at du tar en dyptvirkende kur i salong hver 4 - 8 uke og i tillegg vedlikeholder hjemme ved å ta en kur tilpasset ditt hår en gang i uken.


Beskyttelse:

Et leave in produkt i håndkletørt hår, gir god beskyttelse til håret. Her er det store forskjeller i hvilket produkt som er riktig for ditt hår. Vi har produkter som tilfører ekstra pleie, beskytter håret mot varme fra rettetang eller føner og som beskytter mot uv – stråler mm..


Styling:

Avslutt med et eller flere stylingprodukter tilpasset ditt hår og den frisyren du ønsker.


Om du ønsker å vite hvilke produkter håret og hodebunnen din trenger så hjelper vi deg gjerne med det. Kom innom en av våre salonger eller bestill en time hos oss. Bestiller du en Standard eller Premium klipp pakke er hår og hodebunnsanalyse inkludert i pakken din.

Velkommen til oss!


Book time her:
BESTILL TIME!


Vi gleder oss til å se deg!
Hilsen oss i Föhn Hairstudio