HÅR OG HODEBUNNSPRODUKTER TIL MENN

HÅR OG HODEBUNNSPRODUKTER TIL MENN

enewsl23

Siden det er november vil vi fokusere litt ekstra på menn, derfor har vi laget en liten sak på herreprodukter. Vi har valgt å fortelle litt om Kerastase sin herreserie og stylingen til Norwegian Roots.


Herreprodukter kan fort bli litt glemt i mengden av produkter som finnes i hyllene våres. Men vi skal ikke undervurdere produkter som er laget kun for menn. Det ligger i ordet at «herreprodukter» er skreddersydd til menns hodebunn og hår. Det er ikke dermed sagt at menn kun kan bruke disse produktene, men det kan ofte lønne seg. Det er nemlig slik at menn ofte har andre problemer, eller et annet fokus enn kvinner når det kommer til produktvalg.

Visste du for eksempel at det men ofte sliter med er håravfall, flass og fet hodebunn. Dette kan skylders stress, hormonelle forandringer, skifte i årstid, arvelige faktorer eller påvirkninger fra testosteronet.

Kvinner har ofte et stort fokus på håret, og hårets kvalitet i lengder og spisser. Men hva skal dere menn med spissene deres, jo klippe dem bort! Da er det vel ingen vits å bruke tid, energi og penger på å pleie dem. Ha fokus på velvære i hverdagen. Hva med en shampo som gir deg et kikk av en frisk duft og isende oppkvikkende følelse i hodebunnen?

Husk at du som mann har produkter som er skreddersydd deg og dine behov. Spør oss om hjelp, eller les videre for noen eksempler på produkter vi selger.

Kerastase

homme

Homme capital force
Kerastase har utviklet en hårpleie serie til menn som inneholder en unik kombinasjon av næringsgivende, styrkende og forbyggende ingredienser for å bevare hodebunnen og opprettholde hårets kvalitet og tetthet.

40720002-300x300
Densifiante : styrkende og fyldiggivende shampo for umiddelbar volum og fylde.

 

x40720001-jpg-pagespeed-ic_-vw8p8oydx1-300x300
Anti-pelliculaire : styrkende shampo som skånsomt motvirker og fjerner flass.


10938988-1397474100-345164-300x300
Energetique : energigivende og oppfriskende shampo for alle hårtyper.


Norwegian Roots

600x500_nr_02-300x250

Norwegian Roots extreme mud har en sterk holdfaktor og er perfekt for deg som vil at frisyren skal holde hele dagen. Produktet er laget av naturlige norske råvarer, uten parabener eller tenzider.

Norwegian Roots hairpaste er den første og eneste hair pasten laget i Norge for det profesjonelle markedet. Den er laget av naturlige norske råvarer, uten parabener eller tenzider.

imagehandler-ashx_-300x300