HODEBUNNSMASSASJE

Visste du at en hodebunnsmassasje kan gj�re underverker for h�ret ditt?

Hodebunnsmassasje er en behandling som de aller fleste har et forhold til. Det er ingen hemmelighet at det er utrolig deilig og avslappende med en god hodebunnsmassasje. Men det du kanskje ikke visste er at behandlingen har flere positive sider enn kun velvære.

Noe vi frisører ser hver eneste dag er en stram og stresset hodebunn. Dagens forventinger og stress, fører som kjent til stive skuldre og nakke, men har du tenkt over hodebunnen din? Kanskje du har mye vondt i hodet, men kan ikke forstå hvorfor? Hodebunnsmassasje har vist gode resultater på stresset hodebunn og hodepine.

En annen positiv effekt av hodebunnsmassasje er at det kan sette i gang hårproduksjonen. Friksjonen gir en økt blodsirkulasjon som igjen bidrar til et bedre vekstmiljø i hårsekken/hårfolikkelen. Kombinert med riktige produkter kan dette gjøre underverker for håret ditt. Snakk gjerne med oss om dette er noe som plager deg. Vi har høy kompetanse på området.

Det er lite som er mer behagelig enn en deilig hodebunnsmassasje under en h�rvask i salong.

Eller har du kanskje hodebunnsproblemer som flass, kløe, irritert og tørr hodebunn eller fet hodebunn? Vi har produkter som gjør det bedre, vi veileder deg og finner ut hva vi kan gjøre med problemet der og da, samt hvilke produkter du trenger å bruke hjemme.

Når vi utfører hodebunnmassasje tilbyr vi også en kur til håret ditt. De alle fleste trenger å tilføre håret protein, fuktighet eller glans en gang i blant. Vi lever i et land hvor det er værforandringer konstant, og dette sliter på håret ditt.

En hår –og hodebunnskur med massasje er godt for mange ting. Der i blant stress, hodepine, håravfall, hodebunnsproblemer og sinn 🙂

Bestill din time her!

Föhn tilbyr profesjonell hodebunnsmassasje i alle sine salonger