JULEGAVETIPS FOR 2018!

sommer frisyre hår

Det nærmer seg jul og mange har allerede startet julegavejakten. Vi har gode tips som kan hjelpe deg godt på vei til flotte gaver under treet til de du er glad i!

Vi har fine produktpakker med produkter som kan passe de aller fleste. Er du usikker på hva du skal kjøpe, så hjelper vi deg gjerne med å plukke ut riktig pakke til riktig hår :) Gavekort er også en flott gave å legge under treet. En god frisøropplevelse er vel den beste gave man kan få? Gavekort får du kjøpt både i salong og i vår app.


Julegavene til ham

Daily Moisutrising shampo og firm hold gel (kr. 329,-)

Denne pakken passer for han som trenger fuktighet i håret og en styling med lett hold.
Daily Moisutrising shampo og firm hold gel3 in 1 og Fiber (kr. 329,-)

Denne pakken passer for han som ønsker kun 1 produkt i dusjen. 3 in 1 er både en shampo, kroppsvask og den gir fuktighet til håret. Fiber er en matt stylingkrem som gir godt hold. Denne kremen gjør også at håret ser fyldigere ut.
3 in 1 og FiberDaily Shampoo og Forming Cream (kr. 299,-)

Denne pakken passer til han som trenger en god shampo og en stylingkrem med godt hold som passer de fleste frisyrer fra kort til medium langt hår.
Daily Shampoo og Forming CreamJulegavene til henne

Julepakke fra Kerastase tilpasset hennes hår (fra kr. 550,-)

Kerastase har både pakker for kjemisk skadet hår, tørt hår, hår som trenger antifriss og farget hår. Vi hjelper deg gjerne med å finne riktig pakke.
Julepakke fra KerastaseFusion julepakke er den ultimate gaven til hun eller han som har bleket eller veldig skadet hår. (kr. 335,-)
Fusion julepakke til henneGavekort

Vet du ikke hva du skal kjøpe så er et gavekort en sikker vinner!
Föhn gavekortHilsen fra alle oss i DHC - No 1 på hår