Sliter du med brusete hår? - her er løsningen!

Produktbilde Discipline serien fra Kerastasé

Nå som vinteren har meldt sin ankomst er det mange av oss som får kjenne vinterens vrede med tørt og brusete hår, fortvil ikke, Discipline serien fra Kerastasé er spesielt utviklet for å roe ned og glatte ut brusete hår. Serien bearbeider både på utsiden og innsiden av håret som etterlater et fantastisk resultat. Serien passer for både fint og tykt hår og tynger ikke håret.


Under trekker jeg frem de viktigste egenskapene om de forskjellige seriene, så du raskt kan finne ut hvilke av produktene i serien du har behov for. Tar du turen innom en av våre salonger så har våre frisører god ekspertise på produktene og vil selvsagt hjelpe deg å finne den eller de produktene som passer aller best for deg

Bain Fluidealiste:
Er en sjampo for uregjerlig, uhåndterlig hår som er vanskelig å style. Det gir håret en vektløs disiplin og fluiditet som gjør håret mykt og smidig følelse. Sjampoen gjenoppbygger håret med en naturlig og vektløs følelse.

Fondant Fluidealiste:
En balsam som gir pleie til alle typer uregjerlig hår og uhåndterlig hår som er vanskelig å kontrollere. Gir et godt resultat i kombinasjon med sjampoen og egner seg godt for frizzy hår. Håret blir mykt, smidig og glansfullt.

Maskeratine:
Dette er en intensiv maske som gir beskyttelse mot krus og luftfuktighet. Masken har en prokeratin-formel som gjenoppretter håret og reparerer håret fra innsiden og ut og vil skape en glatt overfalte.

Fluidissime:
er en utglattende og varmebeskyttende spray laget for frizzy hår. Passer både fint og grovt uregjerlig hår. Dette er en anti-frizz varmebeskyttende spray som gir glans og kontrollerer brusete hår. Sprayen beskytter håret opp til hele 230 grader.

Spør oss om råd når du kommer til din bestilte time, eller bare besøk en av våre salonger så skal vi gi deg våre beste tips og råd!

Med ønske om en anti-frizzy dag ;-)


Elisabeth, Föhn, Strømmen 2. Etg

Föhn logo