MONTH OF THE GENTLEMEN

gentleman vinn helikopter tur Vinn en helikoptertur for deg og en kompis!

Mars er mannens måned

Vi i Föhn synes at det er på tide å sette mannen i fokus. Og det skal vi gjøre i hele mars. Vi har gode tilbud og du får en fantastisk mulighet til vinne en helikoptertur hvor din frisør tar med deg og en kompis på en kjempeopplevelse opp i skyene. Det eneste du trenger å gjøre for å være med i trekningen er å klippe deg i en av våre salonger i løpet av mars. Alle våre herrekunder er med i trekningen.

Herretrender 2017

Langt, rufsete teksturert hår kommer vi til å få se mye av i 2017. Så her er det bare å begynne å spare, om du ikke allerede har begynt :-) Men selv om lengre hår blir en sterk trend så vil det fortsatt også være populært med de korte klippene gjerne med fading. Disse frisyrene har vært lange og glatte på toppen, dette kommer til fortsette også i 2017, men vi vil se at det bli mer rufs og tekstur også her. Medium lengder med bakovergredd sideskill kommer også denne sesongen.

Alltid Fornøyd Garanti

Skjegg er fremdeles hot og de maskuline linjene skal fremheves. Trimming av skjegg og skjeggdesign kan du selvfølgelig gjøre hos oss.Våre frisører følger godt med på trendene og hjelper deg med å finne en ny frisyre og gir deg gjerne tips om hvordan du skal style den. Barbering blir også mer og mer populært, det kan du bestille i vår salong på Triaden Lørenskog Storsenter hos ”Edy the barber” han er utdannet gjennom London School of Barbering.

Vinn et års forbruk av American Crew og Norwegian Roots.

Denne måneden har vi 3 for 2 på alle produktene til American Crew og Norwegian Roots. I tillegg til at du får 3 for 2 så er alle som kjøper produkter fra American Crew er med i trekningen av et års forbruk av favorittproduktet sitt, her kan du da velge ditt favorittprodukt fra American Crew serien. Det samme gjelder Norwegian Roots, alle som kjøper mud fra Norwegian Roots er med i trekningen av et års forbruk av denne.

Vi kan også anbefale deg vår behandling som er en spesial tilpasset hårkur med hodebunnsmassasje som forebygger håravfall og gir deg en velfortjent pause i hverdagen.

Som du skjønner er mars mennenes måned hos Föhn og vi gleder oss til å gi deg en fantastisk opplevelse.

Bestill din time her!

Hilsen fra oss i Föhn.