VÅRENS HOTTESTE FARGETRENDER

Hårmodell balayage og ecaille

Nå er det vår! I hvert fall så sier kalenderen det, vi nærmer oss sol og sommer med stormskritt, og hva er vel bedre da enn å bli helt ny på håret? Sol og mildere vær gjør noe med oss, vi trenger forandring.

Vi i Föhn har brukt hele vinteren på å oppdatere oss på farger og fargeteknikker sånn at vi er klare for å gi deg den aller beste hårfrisyren med en flott farge som passer til akkurat deg.

Ønsker du å slippe å farge etterveksten, men vil ha en lysere look med naturlige solkyssede striper så kan vi anbefale Balayage. Hvis du vil ha en flott farge med nydelig fargespill, med blanding av mørkt og lyst og en fin skygge i bunn så er Ecaille fargen for deg. Kom innom en av våre salonger, så hjelper vi deg med å finne den perfekte fargen og klippen som passer deg og ditt hår, sånn at du kan skinne om kapp med sola denne sesongen

Vi har vært på trendvisning med Wellas Nordic Creative Team:

Hårmodeller trendvisning Wellas Nordic Creative Team

Det var en fantastisk visning med mange fine hårfrisyrer og med kjempefine farger. Vi gleder oss til å møte våren og sommeren med et hint av rosa, lilla, blått og gult i fargene våre. Er du litt mer vågal så så vi også knallrøde og gule effekter. Ønsker du helt rosa hår er dette sesongen for deg :-)

Contouring-trenden fortsetter også. Contouring er en fargeteknikk hvor frisøren jobber for å fremheve kundens ansiktstrekk. Teknikken spesial-tilpasses til hver kunde og vi bruker fargeplassering og farger for å skape illusjoner av lys og skygge. Kom gjerne innom en av våre salonger å få en gratis fargekonsultasjon.

Bruker du riktige produkter hjemme?

Når du har tatt en fargebehandling er det viktig at du bruker gode og riktige produkter til håret ditt. Bruker du riktige produkter hjemme så holder fargen din også bedre. I Mai er du med i trekningen på en produktpakke med fargebevarende og pleiende produkter fra Sebastian. Alt du trenger å gjøre for å være med er å farge deg i en av våre salonger i løpet av mai.

Vi gleder oss til å gjøre akkurat deg til den beste versjonen av deg selv denne våren!

Hilsen fra oss i Föhn.

Bestill din time her!